Onze Diensten

diverszorg-android-chrome-512x512

Wij zijn Diverszorg

Harmonie in diversiteit

INDIVIDUELE BEGELEIDING

Diverszorg geeft u ondersteuning en begeleiding om ervoor te zorgen dat u zo lang en prettig mogelijk zelfstandig thuis kunt blijven wonen. Onze dienstverlening wordt in de persoonlijke leefsituatie aangeboden. Dit kan bijvoorbeeld bij u thuis of op een andere gewenste locatie. Bij individuele begeleiding bieden wij maatwerk aan. We komen samen tot een goede invulling dat volledig aansluit op uw hulpvraag en waarbij we uw normen en waarden centraal stellen.

Onze deskundige professionals vanuit Diverszorg ondersteunen u bij praktische zaken, het opzetten van een overzichtelijke administratie en creëren samen met u structuur in uw dagelijks leven. Vanuit onze dienst individuele begeleiding bieden wij o.a. ondersteuning aan op de volgende punten:

HUISHOUDELIJKE HULP

In sommige gevallen lukt het niet meer om uw huishouden zelfstandig te doen. Doordat u beperkt bent of bijvoorbeeld vanwege het herstellen van een operatie. Diverszorg helpt u, daar waar nodig, met het huishouden. Bij Diverszorg zorgen we dat u zo prettig en zelfstandig mogelijk thuis kunt blijven wonen.

Diverszorg helpt cliënten in het huishouden onder meer met:

  • – Schoonmaken
  • – Stofzuigen
  • – Opruimen
  • – Ramen Lappen
  • – Wassen
  • – Strijken
image002
BEGELEID WONEN VOOR (EX) GEDETINEERDEN EN DAGBESTEDING

Het is bekend dat veel ex-gedetineerden na hun vrijlating moeite hebben met het vinden van huisvesting. Reclassering kan niet altijd huisvesting regelen, waardoor het risico bestaat dat ex-gedetineerden dakloos raken.

Diverszorg trekt zich de problemen van deze mensen aan en haalt de expertise in huis om hier iets aan te doen. Daarom is er een samenwerking opgestart met de stichting ‘When the Eagle learns to fly’, die veel ervaring en expertise heeft met re-integratie van ex-gedetineerden in de samenleving. Er is een samenwerking gestart om samen een woonvoorziening op te zetten voor deze doelgroep. Daarbij richt ‘When the Eagle learns to fly’ zich op vrije tijd, dagbesteding en (vrijwilligers) werk.

WACHTLIJST
Momenteel hanteren wij geen wachtlijst.