OVER DIVERSZORG

diverszorg-android-chrome-512x512

Wij zijn Diverszorg

Harmonie in diversiteit

WIE ZIJN WIJ?

Diverszorg is een jonge, enthousiaste en groeiende zorginstelling.  Wij leveren onder andere in Amersfoort en Den Haag ambulante begeleiding en huishoudelijke hulp (thuiszorg) aan zorgvragers. Daarnaast bieden we in Endegeest woonbegeleiding aan voor mensen met een forensische achtergrond.

Bij Diverszorg is iedereen welkom en worden verschillen omarmd. We vinden het erg belangrijk om een sociale band op te bouwen met onze medewerkers en cliënten. Daarnaast doen wij wat wij zeggen en staan we voor wat wij doen.  Wij staan achter onze eigen keuzes en we durven ons eigen pad te volgen. Daarbij stimuleren we onze medewerkers om zichzelf te blijven ontwikkelen en de zelfredzaamheid van onze cliënten te verhogen.

Wij bieden de volgende diensten aan;

Missie

Als zorgorganisatie willen wij zoveel mogelijk mensen helpen. Wij geloven in een gemeenschap waar iedereen elkaar respecteert, zichzelf kan zijn en elkaar ondersteunt.  Zo’n gemeenschap creëert een gevoel van vertrouwen en haalt het beste bij je naar boven.

Visie

Wij stimuleren onze medewerkers om zichzelf te ontwikkelen en onze cliënten bij te staan in hun individuele behoefte. Door periodiek te evalueren, zorgen wij voor continue verbetering en ontwikkeling. Wij doen wat wij zeggen en we staan voor wat wij doen. Wij zijn op de hoogte van de recente trends en ontwikkelingen. Door op onze eigen manier hierin mee te bewegen blijven we onze dienstverlening hierop aanpassen. 

Diversiteit

Diversiteit staat bij ons centraal. We creëren een inclusieve omgeving waarin iedereen welkom is en verschillen worden omarmd. We tonen openheid, respect en flexibiliteit naar zowel cliënten als onze medewerkers.

Verbinden

Sociale band opbouwen met medewerkers, tussen collega’s onderling en met onze cliënten. Hierdoor ontstaat een vertrouwelijke en veilige sfeer en kunnen we een goede samenwerking aangaan binnen onze organisatie en met onze cliënten.

Vertrouwen

Wij doen wat wij zeggen en we staan voor wat wij doen. Dit komt tot uiting door een veilige werkomgeving te creëren voor onze medewerkers en door de beloofde ondersteuning aan te bieden aan onze cliënten.

Authentiek

Binnen onze organisatie mogen, zowel onze medewerkers als onze cliënten, zichzelf zijn. Wij zijn graag eigenwijs, staan achter onze eigen keuzes en durven ons eigen pad te volgen.  Op deze manier blijven wij authentiek.

Kwaliteit

Wij waarborgen de kwaliteit door onze bestaande dienstverlening continue te verbeteren en uit te breiden, onze medewerkers zichzelf te blijven ontwikkelen en daarnaast het zelfredzaamheid van onze cliënten te verhogen.