over diverszorg

Wij zijn Diverszorg

Harmonie in diversiteit

Wie zijn wij?

Allereerst welkom bij Diverszorg. U kunt bij Diverszorg terecht voor diverse vormen van thuiszorg. Zolang u zelfstandig bent, kiest u zelf hoe u wilt leven. Helaas komt het naar mate u ouder wordt steeds vaker voor dat het dagelijkse functioneren lastiger wordt. Lukt het bijvoorbeeld niet om zelf te douchen, uzelf aan te kleden of heeft u juist meer ondersteuning nodig bij praktische zaken, dan bieden wij zorg aan die aansluit op uw wensen. Ons team bestaat uit gekwalificeerde professionals met een klantvriendelijke en betrouwbare houding die maatwerk bieden.

Wij bieden de volgende diensten aan;

  • Individuele begeleiding
  • Huishoudelijke hulp
Missie en visie

Diverszorg is een zorginstelling met als doelstelling zorg te verlenen waarmee nauwlettend gekeken wordt naar de cultuur-sensitieve situatie waarin wij ons bevinden. Wij zien het als onze maatschappelijke taak om de zorg aan te passen naar de wensen en behoeften van de cliënt. Onze ambitie is om altijd om zo veilig mogelijk te werk te gaan en om de thuissituatie zo aangenaam mogelijk te maken.

Onze visie om bij te dragen aan een multiculturele en harmonieuze samenleving realiseren wij door een samenwerking op te starten met mensen uit alle hoeken. Wij geloven dat je de multiculturele samenleving in stand houdt door een weerspiegeling van deze samenleving in onze organisatie te laten zien. Professionaliteit en kwaliteit staan daarbij hoog in het vaandel. Wij waarborgen onze kwaliteit door constant met onze cliënten in gesprek te gaan, onze dienstverlening te evalueren en te verbeteren.

Wachtlijst

Momenteel hanteren wij geen wachtlijst.